Bayer Veterina AnimalHealth / Novosti / Vijesti

Vijesti

150 godina Bayera!

Bayer je globalno poduzeće s vodećim kompetencijama u području zdravstva, prehrane i visoko-tehnoloških materijala. Proizvodi i usluge su dizajnirani tako da donose boljitak ljudima te unaprijede kvalitetu njihovog života. U isto vrijeme, Bayer kreira svoje vrijednosti kroz inovacije, rast i visoku rentabilnost. Grupa je predana principima održivog razvoja i njenoj ulozi kao socijalno i etički odgovornog poduzeća.  U 2011. godini, Bayer je zapošljavao 112,000 ljudi i imao prodaju od 36,5 milijardi eura. Za više informacija, posjetite: www.bayer.com.

 Pokrenuta Foresto internet stranica!

29. ožujka. 2013. pokrenuta je nova internet stranica za proizvod Foresto.

Foresto® je inovativni ovratnik za zaštitu pasa i mačaka od buha i krpelja do 8 mjeseci.  Foresto® je drugačiji od konvencionalnih ovratnika protiv buha i krpelja. On koristi novu kombinaciju materijala, što omogućava sigurno, kontrolirano, otpuštanje niskih doza djelatnih tvari tijekom 8 mjeseci. To osigurava izvrsnu zaštitu, ne samo ubijanjem buha i krpelja već i odbijanjem krpelja, time ih spriječavajući da ugrizu- što pomaže zaštititi vašeg ljubimca od bolesti koje ovi paraziti mogu prenositi.

Detaljnije informacije možete pronaći na www.foresto.com.hr

 

Bayer d.o.o. nastavlja sa online stručnom edukacijom veterinara

23. ožujka 2011. održana je 4. u nizu Bayerova Web Konferencija parazitološke tematike,  pod nazivom "Babezioza pasa" , a predavanje su vodili Dr.sc. Relja Beck, voditelj Laboratorija za parazitologiju Hrvatskog Veterinarskog Instituta i  Doc. dr. sc. Vesna Matijatko s Veterinarskog Fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Web konferenciji je prisustvovalo 130 veterinara iz cijele Hrvatske. Visoki odaziv potvrđuje veliki značaj babezioze pasa u veterinarskoj medicini, kako zbog svoje pojavnosti tako i zbog različitog kliničkog očitovanja infekcije. Predavanjem je obuhvaćena etiologija, patogeneza, klinička slika, dijagnostika te mogućnosti terapije nekompliciranog i kompliciranog oblika babezioze

 

 


Bayer d.o.o. nastavlja sa online stručnom edukacijom veterinara

15. veljače 2011. održana je 3. u nizu Bayerova Web Konferencija parazitološke tematike,  pod nazivom "Giardijoza pasa" , a predavanje je vodio Dr.sc. Relja Beck, voditelj Laboratorija za parazitologiju Hrvatskog Veterinarskog Instituta.

Web konferenciji je prisustvovalo 112 veterinara iz cijele Hrvatske tako da ovaj visoki odaziv još jednom potvrđuje veliki značaj ove najčešće parazitarne zoonoze u veterinarskoj praksi. U predavanju je bio ukratko prikazan životni ciklus parazita i njegov zoonotski potencijal te načini prijenosa. Dataljno je prikazana patogeneza bolesti, klinička slika i dijagnostika giardijoze kao i liječenje bolesti te općeniti značaj giardijoze u veterinarskoj praksi.


Popis veterinara
Veličina fonta
- 1 2 3 + Veličina fonta

klik za prilagodbu

Pretraga
Advantix
Foresto

http://www.bayer-veterina.hr/scripts/pages/hr/novosti/vijesti/index.php Copyright © Bayer d.o.o. Hrvatska